* Home
* Even voorstellen...
* Monte Mimosa
* Bijzonder
* Faciliteiten
* Naturisme
* Huizenjacht
* Omgeving
* Tarieven
* Route
* Ook te huur: Casa da Palma


Contact:
Martien van der Heide
Monte Mimosa, Alojamento Local 53713/AL
Caixa Postal 160-Z, 8700-077
Laranjeiro, Moncarapacho
Portugal
00351- 92 41 60 635
Mail: monte-mimosa@outlook.comFaciliteiten
Als je kiest voor een verblijf in Monte Mimosa houd je van zon, natuur en stilte. Zittend op één van de vele terrassen kan je daar dan ook volop van genieten.

Vanuit diverse hoekjes heb je een prachtig zicht op het heuvellandschap, met doorkijkjes naar (in de verte) de Atlantische Oceaan. Kleurige vogeltjes kwetteren gedurende de dag, 's nachts hoor je de roep van de uilen. Tijdens de warmere zomermaanden kan je tot 's avonds laat genieten van een heerlijk glaasje Portugese wijn onder de vaak onwaarschijnlijk mooie sterrenhemel.

Het zoutwaterzwembad meet 8 bij 4 meter, en heeft een makkelijke instap naar het diepere deel (1.55m).

In het vakantiehuis zelf ben je eveneens van alle gemakken voorzien om lekker te relaxen. Zo vind je er een assortiment boeken, zijn er diverse spelletjes beschikbaar en kan je tientallen TV-kanalen bekijken. Voor de koudere avonden in het voor- of najaar heeft de huiskamer zowel een gezellige houtkachel als nieuwe airco, die snel kan zorgen voor een aangename warmte.

Voor gratis WiFi is uiteraard ook gezorgd: zowel in als rondom het huis is het signaal prima. Ook de ontvangst voor mobiele telefoons is hier uitstekend.